logo
profile

esports Mataró

El Solar Tradex CN Mataró guanya el CN Sant Andreu (13-10) liderats per un Oier Aguirre estel·lar

El partit s’ha resolt després d’un últim quart força accidentat amb 3 expulsats

per Jordi Rabassa| Compartir

Després de tres derrotes consecutives el Solar Tradex CN Mataró ha tornat a tastar el sabor de la victòria. El quadre mataroní, entrenat aquest dissabte de manera excepcional

per Pau Cardenal, ha derrotat el CN Sant Andreu i es col·loca en una bona posició amb vista al play-off que haurà de determinar les places europees.

Tal com ha passat en el partit del femení, la igualtat també n’ha estat la tònica. El Sant Andreu, un lloc per damunt dels mataronins a la taula abans del començar el matx, ha estat el que han comandat el marcador durant tres quarts parts del partit. En diverses ocasions ha aconseguit situar-se amb un marge de 2 gols a favor durant la primera meitat. El Mataró però, que perdia per 2-3 al final del primer quart, ha empatat a 6 a la mitja part.

En el tercer quart, el Sant Andreu ha continuat duent la iniciativa en el marcador davant d’un Mataró que reaccionava més ràpid i millor, tot evitant que el rival obrís una escletxa en l’electrònic.

A l’últim quart s’hi arribava amb empat a 9. Ha estat aleshores quan els papers s’han invertit, i han estat els mataronins, liderats per un estel·lar Oier Aguirre, autor de 6 gols aquest dissabte, els que han passat a dominar el partit. El 10-10 marcava l’última igualada del matx a 3.55 del final. A partir  d’aquell moment i amb tres expulsions definitives -dos de les quals de jugadors del Sant Andreu- el Mataró ha sabut resoldre el partit amb un parcial de 3-0 que ha servit per arrodonir el 13-10 final.

Solar Tradex CN Mataró: Jake Tanti, Daniel Patchaliev (1), Gerard Gil, Aniol Bertran, Itaru Ura, Marc Rodríguez (1), Oiear Aguirre (6), Aniol Martí, Hugo Castro (1), Tom de Weerd (3) , Genís Blanch (1), Peta Popovic  i Manel Pont.

CN Sant Andreu: John Albert Hedges, Jorrit Teunis Aanstoot, Pau Campos (2), Matthew Maitland Byrnes (3), Carles Núñez, Pablo Chmyr Netai, Guillem Frigola (1), Aleix Herrero, Óscar Montes (2), Ricardo Gracia (1), Airam Arizaga, Marcus Streett Longton (1) i Pau Vilar.  Entrenador: Juan Carlos Sanchón

Àrbitres: Álex Márquez Mas, Antoni Suárez Medina i Gaspar Ventura Meseguer

Evolució del marcador: 0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 2-3 / 2-4, 3-4, 3-5, 4-5, 4-6, 5-6, 6-6 / 6-7, 7-7, 7-8, 8-8, 8-9, 9-9 / 10-9, 10-10, 11-10, 12-10 i 13-10