logo
profile

esports Reus

El Vilassar de Mar serà el tercer classificat

L'equip d'Alberto Aybar, en un partit molt especial pel tècnic, es veu superat per un Reus que somia amb la promoció (1-0)

per Héctor March| Compartir

La UE Vilassar de Mar es quedarà amb la tercera posició per a la disputa dels play-offs. L'equip d'Aybar cau al camp del Reus i impossibilita continuar bregant amb l'Hospitalet pel sotscampionat. Als maresmencs no se'ls exigia puntuar de totes totes, ja que quan faltaven tres jornades de fase regular, ara dos, els deures ja es van fer.

Aybar ha presentat un 11 titular amb 5 canvis respecte a l'anterior. Un fet que ha fet pensar que el tècnic ha volgut afluixar la maquinària per evitar desgràcies en el clímax del curs. Els play-offs estan si cau no cau o per caure i necessita les peces claus al 100%.

El partit s'ha caracteritzat en gran part per l'ambient que es viu a la llar del Reus FCR. El camp s'ha omplert amb gairebé 1500 aficionats que volen encoratjar a l'equip en la brega per la cinquena posició. El duel s'ha decidit amb un únic gol d'Alarcón a pilota parada. Una diana que dona dret als del Baix Camp a somiar, com ho fa dia a dia el Vilassar de Mar. A més, el rectangle de joc local era desconegut pels jugadors vilassarencs cosa la qual també ha provocat veure moltes imprecisions.

La primera part ha estat molt igualada amb poques ocasions, però les més perilloses per la banda reusenca. De fet, la primera pels locals ha entrat. També ha estat prop del segon, però Baño ha tornat a demostrar la gran qualitat sota pals. Poc perill vilassarenc fins que han arribat els últims minuts.

A la represa, després de 30 minuts de respecte i poques ocasions, els d'Aybar han pujat una marxa i ha posat la por al cos dels rivals. S'han llençat amb tot a l'ofensiva, però tant com sí que arriba la recompensa al Xevi Ramon, no ha aparegut al Baix Camp. Un gol al 90 del Vilassar ha repartit decepció a la grada, però ha desaparegut immediatament quan l'àrbitre ha assenyalat joc perillós d'Alhagi. El davanter ha intentat un remat aeri molt prop del rostre d'un defensor. Final del partit i alegria desfermada al Camp de futbol de Reus.

Tot i no poder sumar a domicili, Aybar ha marxat visiblement content del que un dia va ser la seva casa i amb nostàlgia de tot el que ha viscut en la seva etapa de jugador durant 2 anys. El tècnic ha declarat, respecte a l'amor que li té al Reus FCR, que si li donessin a escollir un partit per no poder sumar, seria aquest. L'entrenador del Reus, Marc Carrasco, també s'ha enrecordat del Vilassar i d'Aybar. Felicitant el conjunt del Maresme per la temporada històrica i declarant l'estima a Alberto dels anys que van coincidir al futbol.

Tot plegat, el Vilassar marxa sense punts, però satisfet del treball, sense patir baixes, més enllà de les sancions de Molins i Batalla; i amb la volta a casa tan especial de Peque. Pròxima parada, San Cristòbal.