esports Argentona

L'Argentona veu com el Manlleu es proclama campió

S'esfumen les esperances argentonines per l'ascens directe i tot es decidirà a una promoció que encara no està assegurada

per Héctor March| Compartir

Segona derrota a casa per l'Argentona en la visita del líder, i ara ja campió, de la categoria. El Manlleu es proclama just vencedor del grup 1 de la Primera Catalana després de completar una temporada gairebé excel·lent. Ho fa guanyant al conjunt de Rafa Garro amb un 0 a 1 amb no gaires ocasions.

Un cop acabada la jornada, el tercer classificat exerceix una mica més de pressió a la segona plaça ocupada per l'Argentona quan encara falten 3 jornades al davant. Una segona posició que dona accés, i és l'única que el dona, a la promoció d'ascens.

L'Argentona ha sigut superior al seu rival durant el transcurs dels primers 45 minuts. Des d'un principi el Manlleu ha donat per bo el resultat, ja que amb l'empat també els servia per celebrar l'ascens. Badre ha sigut el més insistent a l'ofensiva local. Però no se'n destaca grans clarividències a la primera part.

Però el Manlleu ha fet notar que està fet d'una altra pasta. Ha demostrat que durant tot el curs ha sigut el millor equip de la categoria i per fer-ho s'han de treure aquesta classe de partits. Tan sols ha necessitat un servei de banda reinventat com a córner per fer l'únic gol del matx. Lluís Martínez ha sigut l'heroi de la tarda autor del gol de la glòria. L'Argentona òbviament no ha donat per bo el resultat i s'ha llençat a l'atac. En una de les últimes ha semblat que arribava la igualada, però l'àrbitre ha assenyalat un fora de joc molt just.

Èxtasi quan han sonat els xiulets finals que han convertit el Manlleu en equip de Lliga Elit. Manel Sala, tot i haver fet els deures, ha afirmat que vol convertir-se en el millor equip dels 3 grups. Una bona notícia a la vila, ja que el rival del cap de setmana haurà de disputar l'última jornada contra el Caldes, el màxim perseguidor de l'Argentona.

Amb la derrota, el conjunt quadribarrat encadena tres jornades sense conèixer la victòria. Queden 3 jornades pel final de la lliga regular i se separen a 4 punts del Caldes, a més del 'goal average' particular. Els rivals amb els quals han de batallar són Montcada, Parets i Tossa, dit d'una altra manera, vuitè, setè i quart. Un camí curt, però intens per entrar a la promoció tan anhelada.