logo
profile

esports Mataró

L'Assolim CN Mataró es passeja per Can Llong

Les de Dani Ballart superen la primera fase de Copa de la Reina sense despentinar-se i ja saben contra qui disputaran les semifinals: el Sabadell

per Héctor March| Compartir

L'Assolim CN Mataró es passeja per Can Llong i ja és equip de semifinals de la Copa de la Reina. Ha sobrepassat al CN Catalunya i el doblega amb un contundent 18 a 6. Els dos equips han protagonitzat el tercer partit de quarts de final. Abans de les de Dani Ballart no ha saltat cap sorpresa i han passat de ronda el Sant Andreu i el Terrassa. Just després de l'Assolim Mataró, el Sabadell/ Mediterrani, qui serà el rival per la pròxima ronda.

El partit ja s'ha pogut encarrilar als primers 8. Keszthelyi ha obert la llauna de penal i s'ha igualat el marcador amb el gol de Rogers. Dos més de Keszthelyi i un de Claveria amb ajuda de la defensa ha fet que el Mataró ja estigués per davant per la resta del matx. Inici de segon quart i de nou penal i gol mataroní, aquest cop Cambray. 5 gols consecutius de les de Ballart apropaven la victòria. Ha retallat distàncies el Catalunya, però abans del descans de nou l'hongaresa feia el seu pòquer particular i Avegno s'ha sumat a la festa amb un altre.

Tornant del descans l'Assolim amb tot sentenciat no ha cedit i ha sigut una piconadora. Uns altres 5 gols mataronins contrarestaven els dos rivals al tercer quart. Van de Kraats també ha estat a l'altura. Quan faltava un quart pel final, sumava dues dianes. I quan ha xiulat l'àrbitre el final, en feia la maneta, encara que la gran part d’ells ha sigut de penal. Lluita de gols entre neerlandesa i hongaresa que n'han fet 5 cadascuna. Primer tastet molt positiu de l'Assolim CN Mataró, però arriba ara veritablement els partits complicats i on les de Dani Ballart hauran d'estrènyer les dents. Hauran d’afrontar la semifinal contra el Sabadell que d’una banda va proclamar-se campiona d’Europa, i d’altra banda, va ser vençuda pel Mataró la darrera jornada de lliga. El Mataró doncs, té motius per somiar a aixecar la Copa de la Reina.