logo
profile

esports Mataró

Primer Torneig d’Històrics pel femení del CE Mataró

L'equip groc i negre es mostra intractable en el mític torneig de clubs històrics del futbol català

per Oriol Debat| Compartir

El CE Mataró es converteix en el 20è equip del futbol català en aixecar el Torneig d'Històrics. El quadre del Maresme, en la seva primera participació en l'edició femenina, s'ha imposat a la final per dos gols a zero al Terrassa, en un duel obert amb ocasions per totes dues bandes però amb més pilota pel Mataró. La primera ocasió de l'equip groc i negre ha estat al minut 17′ quan Caste ho ha provat amb un xut llunyà, després d'una jugada personal magnífica.

Poc després ha arribat l'1 a 0. Male, un mal de cap per la defensa egarenca, ha posat la pilota al cor de l'àrea, on Yas ha rematat en dues ocasions després de l'aturada de la portera rival Xenia.

historics_1
historics_1 / Foto: Històrics

Fins al final el partit no s'ha decidit , ja que el segon gol i definitiu ha arribat al descompte. Agui al minut 91 sentència amb un xut llunyà, certificant la victòria mataronina i donant el primer Històrics a l'equip del Maresme.

Ha estat un partit a nivell de resultat però crec que hem proposat molt més, amb més ocasions per part nostra, Dani Molina és l'entrenador del primer equip femení del CE Mataró

La jugadora del Mataró Malena Martínez 'Male' ha estat designada com MVP del Torneig.

male MVP
Male MVP / Foto: Històrics

D'aquesta manera, les groc-i-negres agafen el testimoni del Martinenc, campió de l'última edició. El Mataró és el quart equip de la citada edició femenina que aixeca el títol en la seva primera participació després de Júpiter (2018), Cornellà (2021) i Igualada (2022)

Fitxa tècnica:

CE Mataró: Mar; Ari (Nerea, min. 46), Moni, Ennia, Aiti; Caste (Pera, min. 68), Lupe; Paula (Martí, min. 46), Male (Peke, min. 53), Yas; i Agui.

Terrassa FC: Xenia; Zaira (Lydia, min.46), Judith (Carla, min. 46), María, Queralt (Mireia, min. 79); Meritxell (Laura, min. 46), Laia Navarro (Marta Bonastre, min. 79); Carla Sánchez, Claudia (Laia Solé, min. 46‘), Marta (Irene, min. 46); i Bet.

Gols: 1-0, Yas (min. 40); 2-0, Agui (min. 91)

Árbitre: Carla Borràs Polo, assistida en bandes per Cristina Tortellà Jaume i Patricia Portillo Terencio.

Groga a Paula (min. 15), Caste (min. 51); Claudia (min. 16), Laia Solé (min. 86)