La Guia Michelin 2025 ha reconegut diversos restaurants el Maresme, consolidant la regió com una destinació gastronòmica destacada. Són set els restaurants maresmencs que han rebut l’acreditació d’aquesta prestigiosa guia, alguns dels quals ja havien estat inclosos en edicions anteriors, mentre que altres han debutat en aquest reconegut llistat.
L'única estrella de la comarca, al Masnou
El Tresmacarrons ha rebut per desè cop una estrella Michelin per la seva cuina catalana adaptada a l’estacionalitat i vinculada al Maresme. Inclús la vaixella és part del seu disseny i de la seva elaboració.

Tresmacarrons / Guia Michelin 2025
Sis restaurants més, amb menció
Entre els més destacats, trobem Sangiovese de Mataró, que continua oferint la seva excel·lent proposta culinària basada en productes de proximitat i temporada.

Sangiovese / Guia Michelin 2025
També els Dos Cuiners, situat a la ciutat mataronina, ha rebut reconeixement pel seu enfocament modern de la cuina mediterrània i de base catalana. Amb un ambient industrial per una parella de cuiners, Òscar Pérez i Mar Arnalot.

Dos Cuiners / Guia Michelin 2025
A Cabrils, Ca L’Estany ha aconseguit consolidar-se com una referència en la cuina de la zona, un tipus de masia molt vinculada a la Confraria de Pescadors d’Arenys de Mar, amb la cuina mediterrània de suggeriment, com els seus peixos i mariscos.

Ca L'Estrany / Guia Michelin 2025
La Font a Canet de Mar continua sent un restaurant agradable i familiar, portat per tres germans. Un dels locals més apreciats per la seva cuina amb un toc modern.

La Font / Guia Michelin 2025
També destaca Cuina Sant Pau de Sant Pol de Mar, que manté el seu prestigi per oferir una cuina que fusiona la tradició i modernitat. Aquest icònic restaurant, que durant anys va ser un tri estrellat, pren un nou rumb per presentar-se sota el format d'un bistre, més formal.

Cuina Sant Pau / Guia Michelin 2025
Si vols gaudir d’una cuina gallega a prop del Maresme, El Hogar Gallego, és el restaurant que estàs buscant. Està situat a Calella i ha guanyat el reconeixement per la seva cuina amb un toc distintiu de Galícia.
