logo
profile

esports Barcelona

L’Assolim CN Mataró  guanya el CN Catalunya i es col·loca líder de la Divisió d’Honor Femenina

Les de Dani Ballart, a punt, amb vista a la Supercopa d’Espanya del proper diumenge

per Jordi Rabassa| Compartir

L’Assolim CN Mataró s’ha col·locat momentàniament líder de la Divisió d’Honor Femenina, després de derrotar clarament el CN Catalunya, en el partit que els dos equips han disputat aquest dimecres al vespre.  Una victòria que serveix perquè el quadre mataroní afronti amb garanties la Supercopa d’Espanya que ha de disputar el proper diumenge contra el CN Sant Andreu.

Les mataronines van trigar un xic en agafar la velocitat de creuer. Clara Díaz, amb un gol poc després del primer minut de joc, avançava el Catalunya. Un gol que seria ràpidament neutralitzat i superat per dues dianes de l’Assolim, marcades per Queralt Bertran i Sílvia Morell. Un penal comès per la mateixa Morell va permetre Díaz empatar a dos gols. Morell se’n va revenjar al cap de 20 segons i, també, de penal, tornava a col·locar el Mataró per davant. Clara Díaz, amb el tercer gol del seu compte particular, establia l’empat a 3.

A partir d’aquí, el partit va canviar totalment de rumb. Les de Dani Ballart, amb la màquina ben greixada van començar a obrir, de manera lenta i progressiva, un avantatge en el marcador que, a la llarga, seria decisiu. Abans del primer quart, Bonamusa i Claveria col·locaven el 3-5. En els primer minuts del segon període, Guiral, McDowall i Bertran en poc més de dos minuts eixamplaven aquest marge fins als 5 gols (3-8). Gallinato escurçava distàncies abans del descans llarg.

En els primers minuts del tercer quart, nova embranziada mataronina. Bertran, Nogué i Guiral feien pujar l’avantatge mataroní fins als 7 gols (4-11). Un marge que, amb algunes oscil·lacions es mantindria fins al final del partit. El tercer quart acabaria amb un 7-15 favorable a les de Dani Ballart. En els últims vuit minuts, amb el matx ja decidit, les de Gràcia van poder treure un xic el cap. Parcial de 4-3 per arrodonir el 10-18 final.

Àrbitres: Carlos Román Morales, Daniel Nart Juanes i Xavier Román Eufemia

CN Catalunya: Cassidy Ball, Belén Muriel, Clara Díaz (3), Georgina Bellido, Berta Pascual, Toula Marie Falvey (1), Giorgia Gallinato (4), Ona Tarriño, Júlia Frigola (1), Katherine Rogers (1), Susana Díaz (1), Alba Inglavaga i Hajar Pérez. Entrenador: Javier Belmonte.

Assolim CN Mataró: Mariona Terré, Martina Claveria (3), Queralt Bertran (4), Mireia Guiral (3), Sílvia Morell (3), Alba Bonamusa (1), Clara Cambray, Cristina Nogué (2), Silvia Avegno (1), Morgan Leigh McDowall (1), Aurèlie Battu, Laia Gil i Carla Solà. Entrenador: Dani Ballart

Parcials: 3-5, 1-3, 3-7 i 4-3

Evolució del marcador: 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 3-4, 3-5 / 3-6, 3-7, 3-8, 4-8 / 4-9, 4-10, 4-11, 5-11, 5-12, 6-12, 6-13, 7-13, 7-14, 7-15 / 8-15, 9-15, 9-16, 9-17, 9-18, 10-18, 11-18