logo
profile

esports Mataró

Mal partit de l’Homs UE Mataró que pateix una dura derrota contra La Bisbal (66-87)

Un parcial de 0-10 en els primer minuts obliga els mataronins a jugar sempre amb el rellotge en contra

per Jordi Rabassa| Compartir

El partit ha començat amb un contundent parcial de 0-10 dels empordanesos que ha suposat una càrrega molt pesada per al quadre mataroní. Un marge de 10 punts que ha arribat als 16 (10-26) al final del primer quart. Si bé els grocs tenien un cert control en l’aspecte rebotejador, no era el cas dels tirs de camp on La Bisbal era força superior.

El decorat ha canviat de manera radical al segon quart. L’Homs n’ha tingut prou en tres minuts per retallar a mes de la meitat l’avantatge de La Bisbal. Del 10-26 s’ha passat en un tres i no res al 20-26. I encara més. A 6.12 del final del període, els mataronins aconseguien situar-se a 3 punts de distància (25-28). Semblava que arribava el punt d’inflexió però La Bisbal se n’ha sabut escapolir molt bé. Al descans llarg el marge a favor dels empordanesos havia pujat als 8 punts (32-40). La remuntada dels locals, de moment, s’havia quedat a mitges.

Després del descans els empordanesos no solament han mantingut aquest avantatge sinó que gairebé l’han doblat. A 10 minuts del final el resultat era de 52-67 per a La Bisbal. Quinze punts de marge, gairebé els mateixos que indicava l’electrònic al final del primer quart. Estava clar que a l’Homs UE Mataró se li girava molta feina si volia endur-se el partit.

Però l’equip de La Bisbal no estava disposat a perdre un matx que tenia dominat. Jugant molt bé amb les angúnies del rival, aconseguien fregar els 20 punts d’avantatge (52-71)

quan faltaven poc més 6 minuts per a la conclusió. El camí feia pujada per als locals. Els minuts han anat passant sense que l’Homs pogués tapar l’escletxa.  A 2.42 La Bisbal trencava la barrera dels 20 punts d’avantatge (59-80). Un obstacle massa feixuc per als locals. El matx estava sentenciat.  Al final La Bisbal guanyava el partit per un clar 66-87.

Àrbitres: Javier Villanueva Tena i Alejandro Pellitero González

Homs UE Mataró: Nil Baques (14), Gerbert Martí (2), Jordi Boix (9), Albert Viñallonga (3), Jordi Juanola (7), Marc Traver, Natxo Ariño (3), Boban Jacdonmi (14), Pol Cánovas (3), Alberto Homs (7) i Pol Barbecho (4).

La Bisbal Bàsquet: Joelvin Cabrera (13), Jaume Solé (7), Isaac Valera (7), Francesc Xavier Viejo, Marc Mateu (2), Enric Espinosa (11), Lamin Dibba (12), Toni Espinosa (10), Demetrius Niko Gosnell (2), Spas Nikolaev Nikolov (6) i Xavier Torrent (17).

Parcials: 10-26, 22-14, 20-27 i 14-20